Skip to main content

Job hos AbbVie

Som medarbejder i AbbVie Danmark arbejder du tæt sammen med halvtreds dygtige og engagerede kolleger med det fælles mål at skabe en bedre hverdag for vores patienter. Vi er en virksomhed bestående af mennesker fra vidt forskellige baggrunde, som mødes i tværfaglige fællesskaber for at gøre vores mål til virkelighed.


Vi tager hånd om hinanden

Som medarbejder i AbbVie skal du have optimale rammer for at nå dine mål. Derfor arbejder vi konstant og dedikeret på at forblive Danmarks bedste arbejdsplads. Det har vi været flere gange inden for det seneste årti - og det vil vi blive ved med at være.

Mangfoldig faglighed skaber unikke muligheder for at arbejde tværfagligt og alsidigt - det opfatter vi i AbbVie som en stor værdi. Dedikation og vilje til at indgå i forskellige arbejdsfællesskaber er essentiel, fordi vi sammen gør hinanden bedre.

Vi har altid brug for ambitiøse og engagerede medarbejdere for at gøre vores mål til virkelighed. Har du en unik viden, som kan hjælpe os i vores arbejde, så skriv til os, eller led efter dit næste job i vores jobbank.

Patientnærhed er afgørende

Frederikke F. Bentzen, 
Field Brand Manager

I mit daglige arbejde har jeg tæt kontakt med det sundhedsfaglige personale, der arbejder med vores produkter. Gennem samarbejdet og dialogen får jeg indsigt i de udfordringer, der eksisterer i det daglige møde med patienten. Min opgave er, dels at understøtte læger og sygeplejersker i deres arbejde, dels at bringe ny viden hjem til virksomheden. Dette, så vi kan blive klogere på, hvad der skal til for at sikre bedre behandling for patienterne. For mig betyder det rigtig meget, at have føling med patientens situation, da det i sidste ende er dem vi arbejder for.

 


Initiativ og nysgerrighed skaber muligheder

Lars Eskildsen, 
Head of Market Access Denmark

”Jeg kom oprindeligt fra et arbejde i Finance, men med tiden fik jeg lyst til at arbejde mere strategisk og langsigtet og være med til at sætte retningen for virksomheden. Det er meget givende at arbejde sammen med dygtige mennesker fra meget forskellige baggrunde, hvor jeg kan bringe min viden i spil og påvirke beslutninger.”