Skip to main content

AbbVie i korte træk

Vi er en biofarmaceutisk virksomhed, som på verdensplan beskæftiger 50.000 mennesker med at udvikle nye og innovative løsninger på en række alvorlige sygdomme. Vi tror på, at en tæt forståelse for patientens hverdag og situation er en absolut nødvendighed for at kunne udvikle effektive behandlinger.

AbbVie kort

AbbVie blev i 2013 skilt ud fra Abbott, som har over 130 års erfaring indenfor biofarmaci. Vi er med andre ord en ung virksomhed, som samtidig er dybt rodfæstet inden for de fire sygdomsområder; Immunologi, Neurologi, Onkologi, Virologi og Øjensygdomme. Du kan læse mere om disse sygdomsområder her.

Det er vores erklærede mål at have patienten i centrum af alt, hvad vi laver. Det betyder, at vi løbende skaber meningsfulde partnerskaber og samarbejder med mennesker, der har unik viden og indsigt i patienternes udfordringer og dagligdag;  patientforeninger, pårørende, sygeplejesker, læger eller helt andre aktører, som kender patienten. Læs om alle vores samarbejdsaftaler og partnerskaber her.

For at skabe de bedste rammer og behandlinger for patienten mener vi, at det er helt afgørende, at vores kollegaer trives og har de bedst mulige forhold. Derfor arbejder vi aktivt på hele tiden at være den bedste arbejdsplads i verden og på landsplan – flere gange er vi faktisk blevet kåret som verdens bedste sted at arbejde. Vi har en åben ledelsesstil og en tilgang til hinanden, som vi bilder os ind er særlig. Det er vores stålsatte mål at blive i den position.

Også I Danmark arbejder AbbVie på at blive den bedste arbejdsplads – og det er vi faktisk blevet kåret til tre gange inden for de sidste ti år. Læs, hvordan vi gør det her.