Skip to main content

Det vi står for

Transparent ledelse og gode forhold for vores medarbejdere har i flere år gjort AbbVie til Danmarks bedste arbejdsplads. Vi arbejder tæt sammen i tværfaglige teams, som sikrer en levende udveksling af ideer og perspektiver på vores arbejde med at sikre behandling af høj kvalitet.

Danmarks bedste arbejdsplads

AbbVie skal være et godt sted at arbejde - det bedste sted. Det er den målsætning, som i snart et årti har gjort AbbVie til en af Danmarks ti bedste arbejdspladser, hvoraf vi to år har indtaget førstepladsen.

I AbbVie tror vi på, at gennemsigtighed i ledelse er den bedste måde at bringe vores medarbejderes evner og indsigter i spil. At turde inddrage andre i vigtige beslutninger giver medarbejdere ejerskab og vilje til at bringe os nye og spændende steder hen. Gennemsigtigheden går selvfølgelig begge veje, så medarbejderen har altid mulighed for både at bringe nye løsninger og ideer til bordet og lufte sine bekymringer. Sådan bliver vi alle bedre. 

Men én ting er årlige målinger, en anden er vores hverdag. I AbbVie taler vi  om balance og fleksibilitet, som i al sin enkelhed handler om at skabe en ideel sammenhæng mellem privat- og arbejdsliv. Hos os holder ingen øje med dine mødetider, og der bliver ikke set skævt til hjemmearbejdsdage. Det vigtigste er, at du når dine mål og løser dine opgaver på en måde, som er tilfredsstillende for alle parter.

En lille tøjdyrsfrø, som hænger på dørhåndtaget til et kontor, er ikke et særsyn hos os. Det er ikke et udtryk for en særlig barnlig side, men vores pæneste måde at sige 'Frogg off!'. Når den lille frø hænger på døren, er der fuld koncentration på den anden side, og vi venter pænt til vores kollega igen er klar. Det er en af de måderne, hvorpå vi kan sikre, at vi har rammerne til at præstere på højeste niveau.

Når vi til gengæld arbejder sammen, gør vi det med stor respekt og lydhørhed overfor vores kollegaers forskellige fagligheder og egenskaber. Det gør vi, fordi vi tror på, at tværfagligt samarbejde bringer nye og spændende perspektiver på vores arbejde for patienten. Alle medarbejdere indgår i teams, hvor enhver kan komme med sit unikke syn på en udfordring. 

Innovativt samarbejde

Stærkt samarbejde både internt og eksternt

Thea Larsen,
Market Access Director and Country Lead

”Vi har et stærk internt fællesskab baseret på tværfaglig sparing og udvikling, men egentlig nytænkning sker først og fremmest, når vi skaber partnerskaber med eksterne parter ud fra fælles interesser. Eksempelvis når vi indgår i et projekt, som skal hjælpe stofbrugere i risiko for hepatitis-smitte med at blive testet og behandlet, samtidig med at de får rådgivning om, hvordan de kan forebygge smitte.”

 

 

 

50.000

medarbejdere over hele verden