Skip to main content

Forskellige mennesker - fælles mål

Hos AbbVie er du en del af et fantastisk team med vidt forskellige bagrunde, som hver dag bringer vidt forskellige perspektiver og viden ind i arbejdet med at forbedre patientens forhold og hverdag.

Danmarks bedste arbejdsplads

I AbbVie arbejder vi ud fra, at et højt præstationsniveau og trivsel på arbejdspladsen er hinandens forudsætninger - og ikke modsætninger. Derfor er vi flere gange blevet kåret som danmarks bedste arbejdsplads. Den position vil vi fastholde.

Vores mennesker

Vi er en virksomhed med vidt forskellige fagligheder og kompetencer. Når vi indgår i teams, kombinerer vi hver af vores medarbejderes unikke egenskaber og sikrer, at der altid er nye perspektiver på de udfordringer, vi møder.

50 engagerede kolleger

arbejder målrettet på at ændre livet for den enkelte patient.

Vil du være en del af holdet?

Innovation

Innovation driver os fremad

Jacob Holst Andersen,
Head of Public Affairs & Patient Relations

“Vi lægger altid et filter ned over de sundhedsløsninger, vi er med til at skabe. Der er for os kun tale om innovative og værdiskabende løsninger, hvis de giver mening for alle sundhedssystemets parter – og altid med patienten i centrum. 

Ny i AbbVie

Med på holdet fra starten

Anne Sofie Wulff,
Student Assistant

”Jeg oplevede fra begyndelsen af min tid i AbbVie, at mine ledere altid var tilgængelige og støttede op, om de ting jeg lavede. Jeg blev fra dag ét inddraget på lige fod med mine kollegaer og følte, at min stemme blev hørt.”

Kultur

Tværfagligt samarbejde og engagerede medarbejdere er kendetegnende for vores arbejdsmiljø.

50.000

kollegaer over hele verden

62 millioner mennesker

Behandles hvert år med et af vore produkter