Skip to main content

AbbVie er kåret som Danmarks Bedste Arbejdsplads

Det er med stolthed, at vi i AbbVie igen kan kalde os Danmark Bedste Arbejdsplads. Det er en langsigtet kulturindsats, som blev indledt helt tilbage i 2006, der har sikret os et solidt kulturelt ståsted, som har haft stor betydning for såvel vores forretning som vores medarbejdertilfredshed. Vores deltagelse i Great Place to Work har været afgørende for, at vi nu i over et årti har ligget i top ti i den årlige opgørelse over Danmarks bedste arbejdsplader.

Læs hele indstillingen her opens in a new windowÅret 2020 skrev sig ind i historiebøgerne allerede inden det begyndte. Det gælder også for AbbVie. Pandemien har haft afgørende indvirkning på vores arbejdsliv, både forretningsmæssigt og socialt, og det har krævet en ekstraordinær indsats af samtlige af vores medarbejdere.  

Det har været et år med massive forandringer. Vi har etableret en skandinavisk organisation, vi har fusioneret med Allergan og midt i det hele ramte pandemien og ændrede vores måde at arbejde på fra den ene dag til den anden.

 Et udfordrende som 2020 har bekræftet os i, hvor vigtigt et stærkt kulturelt ståsted er for os som virksomhed. Når hver medarbejder er sig fuldstændig bevidst om sine mål og har friheden til selv at strukturere sin hverdag, er det væsentlig lettere at manøvrere sig gennem en omskiftelig hverdag uden, at det går ud over vores forretning. 

Men AbbVies kulturindsats får ikke lov til at hvile på laurbærrene. Det er igennem et vedholdende og fokuseret arbejde, at vi fortsat skaber en god og inkluderende arbejdsplads med unikke muligheder for udvikling og trivsel. Og dét arbejde fortsætter, og allerede nu er medarbejderne i kulturgruppen i gang med at se på, hvordan vi kan blive endnu bedre. 

Kåringen til Danmarks bedste arbejdsplads tilfalder fuldt og helt alle vores medarbejdere, som har arbejdet dedikeret hele året, og i fællesskab har holdt hånden under hinanden i en udfordrende og omskiftelig tid. Vi er godt rustet til den kommende tid og er klar til at møde de udfordringer, som står for døren.